Afegir a favorits

EL GRAN LLIBRE DELS BOLETS

100 RECEPTES ESSENCIALS PER PREPARAR I CONSERVAR ELS BOLETS
MARQUEZ, MIQUEL

IVA inclòs

Descripció
Aquest llibre presenta més d'un centenar de receptes amb el bolet com a ingredient protagonista. És tot un corpus de receptes origin als que conformen el receptari de cuina boletaire més complet que s'ha recollit mai a casa nostra: aperitius, primers plats, segons plats i postres, així com uns impagables consells per fer conserves, mostren diverses maneres de preparar els bolets, ja siguin crus , cuits, marinats, sencers, trossejats, en essència o com a guarnició.

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsEDICIONS 62
2004
271 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788497870818
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES